A new way of designing chalkboards.lighting.pavement signs.digital signage.snapframes.

Wanneer is een design geslaagd? Volgens ons is een design pas echt geslaagd, als je het ziet en het direct een onuitwisbare indruk achterlaat. Hoe zit dat met het technische specificaties? Wij zeggen altijd: "Hou het simpel en eenvoudig". Eurompex is het beste van twee werelden, net zoals onze slogan al zegt: "Where design meets engineering". Wij combineren producten van de hoogste kwaliteit en creëren zodoende unieke producten zoals u die nog nooit heeft gezien. We doe dit met de visie van morgen, duurzaamheid en respect voor de omgeving.


Handgemaakte houten omlijsting

Who We Are

Op onze website vindt u een combinatie van producten die ons onderscheidend vermogen in vergelijking met de markt toont. Buiten het feit dat de producten in Nederland vervaardigd worden uit allerlei duurzame materialen bieden wij een uitgebreid assortiment. Als u op zoek bent naar hoogwaardige en met de hand gefabriceerde stoepborden, krijtborden, kliklijsten en verlichting zijn wij uw partner.

Opzoek naar state –of-the-art technologie? Onze eenvoudig te gebruiken Digital Signage oplossingen maken het makkelijk en flexibel om uw content te tonen aan een groot publiek . Een ander mooi voorbeeld van een unieke en nieuwe product binnen een creatieve markt is de Noir Serie. Een lijn met krijtborden zoals men nooit eerder heeft gezien. Daarnaast noemen wij onszelf meesters in het combineren. Zo beschikken wij over de Tube Serie, waar metaal, hout, krijtborden en verlichting samenkomen tot één geheel.

Dankzij onze ervaring en de efficiëntie van onze verkoop afdeling kunnen wij u dezelfde dag voorzien van een passende offerte, groot of klein. Omdat wij samenwerken met een groot bereik aan transporteurs, over de gehele wereld, kunnen wij onze producten snel en correct vervoeren, waar u dat wenst.

Twijfelt u bij een interesse in een zakelijke samenwerking niet. Wij staan hier geheel voor open en tonen u graag de ervaring van een goed design en technische specificaties, zodat wij samen met u het verschil kunnen maken.


🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.