Digital Stele VARIO

De informatie stele VARIO heeft een intelligente constructie, welke geen limiet stelt aan het aantal mogelijke afwerkingen zoals hout, aluminium, plastic, glas en ook textieldoeken. De standaard versie van de VARIO heeft een scherm waar content via een USB-stick of WLAN naartoe geüpload kan worden. Content zoals video's, foto's en nog veel meer kan worden ontworpen aan de hand van bestaande templates en kan worden ingepland met de ingebouwde software. Deze software kan tevens worden gebruikt om de stele VARIO op afstand aan te sturen.

Digital Signage
Digital Signage System

Los staande Systemen

Onze losstaande systemen zijn gebaseerd op plug & play functionaliteit en zijn daarmee gelijk klaar voor gebruik. Steek simpelweg de stekker in het stopcontact, upload de content met een USB-stick en het scherm is klaar voor gebruik. Het bijwerken en aanpassen van de content gebeurd bij dit type rechtstreeks op de speler. Dit kan met een USB-stick of met WLAN.

Online netwerk oplossingen

Er is veel mogelijk met onze netwerk oplossingen. Beeldschermen die onderdeel zijn van een netwerk worden aangestuurd via het internet. Deze beeldschermen kunnen tegelijkertijd, op verschillende locaties, dezelfde content afspelen. De content van netwerkbeeldschermen wordt centraal geregeld met onze Easy Signage software

Digital Signage 2

Personaliseer uw stele

Door de ingebouwde groeven aan de zijkanten van de constructie kan het VARIO systeem worden uitgerust met diverse accessoires. Het systeem kan zelfs worden uitgebreid tot een winkel in een winkel. De voet van de stele VARIO kan worden uitgevoerd in diverse soorten hout, evenals verschillende kleuren aluminium. Laat uw Easy Signage systeem passen bij uw eigen huisstijl!

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.