Lighting Header

Verlichting

Onze slogan "Where design meets engineering" is nergens zo goed toe te passen als op ons lampen assortiment. Deze bestaat namelijk uit een selectie van de meest bijzondere producten van de hoogste kwaliteit, waar alleen het beste goed genoeg is. Het volledige proces, van idee tot eindproduct, blijft intern. Hierdoor kunnen wij snel en voordelig produceren en producten volledig naar wens leveren. Door onze lampen te combineren met producten uit onze andere assortimenten, zoals onze krijtborden, ontstaan de meest bijzondere en creatieve producten, wat ons een unieke positie in de markt geeft.

Verlichting

Niet uw doorsnee lampen leverancier

Verlichting is niet alleen essentieel, het is ook nog eens een verlengstuk van uw interieur. Dankzij onze eindeloze opties heeft u de mogelijkheid om iedere lamp uniek te maken. Eurompex levert een breed assortiment aan plafondkappen, fittingen en strijkijzersnoeren in verschillende kleuren en afwerkingen. Met oog op het milieu voert Eurompex enkel LED filamenten, welke beschikbaar zijn in verschillende vormen en formaten. Al onze LED lampen zijn dimbaar, waardoor u de mogelijkheid heeft de sfeer volledig naar eigen wens te bepalen.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.