Noir Lighting

Een uniek en vernieuwend product: de Noir Lighting. Creëer uw eigen unieke krijtbord met verlichting. Kies uw messing afwerking, strijkijzersnoer en uw eigen lamphouder en combineer op het FSC hout. Het is speciaal bewerkt hout uit West Afrika wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. De decoratieve zwarte hoeken met gelijkkleurige nagels zijn handgemaakt in Nederland en geplaatst op het gerookte FSC hout.

Noir Lighting krijtbord
Noir Magnetisch krijtbord

Noir Magnetisch Krijtbord

De Noir Magnetic is een uniek en nieuw magnetisch krijtbord. Door het gebruik van decoratieve zwarte hoeken met zwarte nagels welke handgemaakt zijn in Nederland en geplaatst op het gerookt FSC hout krijgt het een klassieke look en feel. Het bord is alleen binnen te gebruiken.

Noir Krijtstoepbord Mini

Het Noir Stoepbord Mini is een uniek tafel bordje met 10 jaar garantie op het hout. De zwarte nagels zijn handgemaakt in Nederland en geplaatst op het gerookte FSC hout. Het Noir is speciaal bewerkt hout uit West Afrika wat zorgt voor een hoge duurzaamheid.

Noir Krijtbord

Noir Krijtbord

Het krijtbord Noir is een uniek en vernieuwend krijtbord met 10 jaar garantie op het FSC hout. De decoratieve zwarte hoeken met zwarte nagels zijn handgemaakt in Nederland en geplaatst op het gerookte hout.

Noir Krijtstoepbord

Het Krijtstoepbord Noir is één van de meest in het oogspringende stoepborden in de huidige markt. Door het gebruik van prachtig hout en de messing hoeken met zwarte nagels is het een uniek handgemaakt product in Nederland. U heeft 10 jaare garantie op het hout.

Noir Krijtstoepbord
🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.