Noir Krijtstoepbord

De absolute top onder de krijtstoepborden. Dit krijtstoepbord is gemaakt zeer hoogwaardig gerookt FSC hout. Het bord is voorzien van zwart stalen hoeken die voor de bijzonder chique uitstraling zorgen en de Noir Serie kenmerken. Ieder van deze krijstoepborden worden met de hand gemaakt in Nederland. Het stoepbord is verkrijgbaar in de formaten 55x85cm en 70x135cm.

Noir Krijtstoepbord
Vintage Krijtstoepbord

Vintage Krijtstoepbord

Een echte klassieker rechtstreeks uit onze ambachtelijke werkplaats. Dit krijstoepbord is zeer geliefd, omdat het niet alleen zeer stevig is, maar ook nog eens een opvallende verschijning is in het Nederlandse straatbeeld. Het krijstoepbord is voorzien van twee stevige roestvrijstalen kettingen en dankzij de dopjes aan de onderkant van de poten blijft het bord netjes en stevig staan. Verkrijgbaar in het formaat 70x135cm.

Round Tube Stoepbord

Een bijzonder stoepbord dat zich met zijn opvallende ronde vormen onderscheidt van alle andere stoepborden. Het bord is gemaakt van zwart gespoten metaal en voorzien van een handig klikprofiel, zodat u eenvoudig van poster kunt wissellen. Door zijn ronde voet is het stoepbord makkelijk te verplaatsen, maar blijft deze toch stevig staan.

Round Tube Stoepbord
A-Stoepbord

A-Stoepbord

Vanwege zijn eenvoud en zijn prijs is dit één van de meest bekende en gewilde stoepborden. Dankzij het handige 32mm klikprofiel kunt u gemakkelijk uw posters wissellen en doordat het bord opklapbaar is kunt u het ten alle tijden eenvoudig verplaatsen en opbergen. Deze A-Stoepborden kunnen volledig naar wens worden geleverd in iedere RAL-kleur.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.