Kliklijsten

Kliklijsten zijn veruit de meest populaire manier om uw poster en reclame-uitingen te tonen. Deze kliklijsten zijn voorzien van verstekhoeken en worden gekenmerkt door het gemakkelijk open te klappen profiel. Doordat dit profiel zo eenvoudig open te klappen is kunt u eenvoudig uw inleg verwisselen. De kliklijsten zijn voorzien van een stevige stalen achterwand die door middel van wandmontagegaten horizontaal of verticaal bevestigd kan worden. Beschikbaar in 15mm, 20mm, 25mm en 32mm.

Snap frames sizes 15mm 20mm 25mm 32mm
Lockable & Security kliklijsten

Lockable & Security kliklijsten

Als u posters in een openbare ruimte wilt plaatsen zijn deze kliklijsten uitermate geschikt. De Kliklijst Lockable is uitgerust met een slot die alleen te openen is met en inbus-mechanisme. Het broertje van de Lockable, de Kliklijst Security is uitgerust met een speciaal kliksysteem die alleen te openen is met speciale sleutel. Kliklijst Security is beschikbaar in 25mm. De kliklijst Lockable is beschikbaar in 32mm.

Waterdichte kliklijsten

Bent u op zoek naar een manier om uw posters of reclame-uitingen buiten te tonen? Door het gebruik van een waterdichte PET folie in combinatie met het gesealde frame is deze kliklijst 100% waterdicht. Beschikbaar in 25mm.

Waterdichte kliklijsten
Black & White Snap Frame

Gepoedercoate kliklijsten

De 25mm kliklijsten leveren wij naast de zilveren versie, ook standaard in de kleuren zwart en wit. Met deze opvallende kleuren trekt u gegarandeerd de aandacht van de voorbijganger. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om deze kliklijst in iedere RAL-kleur te laten poedercoaten en deze zodoende perfect aan te laten sluiten bij de omgeving of toepassing.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.