Vintage Magnetisch

De krijtborden uit de Vintage lijn hebben door het gebruik van een steigerhouten lijst een geheel eigen look. Het krijtoppervlak van dit product is magnetisch en kan worden beschreven met zowel krijt als krijtstiften. Aan de achterkant is het krijtbord voorzien van een sterk ophangsysteem waarmee het bord zowel horizontaal als verticaal aan een muur kan worden bevestigd.

Magnetische krijtborden
Vintage Krijtstoepborden

Vintage Krijtstoepborden

Als er één krijtstoepbord is dat uw reclame-uiting, aanbieding of boodschap laat opvallen is het deze. Dit krijtstoepbord heeft een stoere uitstraling en is erg stevig. Het krijtstoepbord is zowel binnen als buiten te gebruiken en voorzien van krijtplaten aan weerszijden. De omlijsting van het krijtstoepbord is gemaakt van FSC-gecertificeerd steigerhout. Door hun unieke look zijn de vintage krijtstoepborden ideaal voor bars en restaurants.

Vintage Krijtborden

De krijtborden uit de Vintage lijn hebben door het gebruik van een steigerhouten lijst een geheel eigen look. Het krijtoppervlak van dit product kan worden beschreven met zowel krijt als krijtstiften. Aan de achterkant is het krijtbord voorzien van een sterk ophangsysteem waarmee het bord zowel horizontaal als verticaal aan een muur kan worden bevestigd.

Vintage Krijtborden
sandwich sign chalkboard

Vintage Krijtstoepbordjes

Een krijtstoepbord, maar dan in klein formaat. Deze krijtstoepbordjes zijn licht van gewicht en ideaal voor het tonen van menu's en prijslijsten op tafels. Het bordje heeft roestvrijstalen scharnieren en een ketting van hetzelfde materiaal, dit geeft het bordje een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Vintage Decor

De Vintage Decor krijtborden worden gekarakteriseerd door hun multifunctionaliteit. De diepe lijst van steigerhout geeft deze krijtborden een ruwe en speelse look. Krijtborden uit de decor lijn worden geleverd met een sterke metalen ophangset, geschikt voor montage in zowel horizontale als verticale positie.

Vintage decoration chalkboard
Vintage Textielframe

Vintage Textielframes

Kies voor een unieke look & feel met het Vintage textielframe. De standaard aluminium lijst voor het peesdoek is bij dit product gevat in een omlijsting van steigerhout. Dit bijzondere textielframe is ook verkrijgbaar in LED uitvoering, wat uw reclame uiting gegarandeerd op laat vallen.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.